PressCode

Gabriel Enache, o mie de ore de voluntariat, la doar 17 ani

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” Constanța îi prezintă pe Gabriel Enache, un elev deosebit, care la doar 17 ani a reușit să adune o mie de ore de voluntariat.

Pe pagina de facebook a ISU Constanța este povestea lui Gabriel, elev în clasa a XI -a la Liceul Teoretic Carmen Silva, din orașul Eforie Sud și, totodată, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța. A început la vârsta de 16 ani, dornic să învețe să fie de ajutor cetățenilor, lucru pe care l-a făcut în cele peste 1.000 de ore în cadrul multiplelor activități și intervenții la care a participat în anul său de voluntariat. Este un tânăr remarcabil, curajos, responsabil, cu un simț civic extraordinar de dezvoltat, profesionist prin modul de implicare în toate misiunile încredințate, susțin reprezentanții ISU Constanța. Gabriel ne-a mărturisit că își dorește o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență, lucru pe care îl poate realiza prin admiterea la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” din București ori prin absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, motiv pentru care este foarte atent în atribuirea timpului său liber atât studiului, cât și activității de voluntariat.

Îi mulțumim pentru modul în care a ales să se implice în ajutorarea celor aflați în dificultate, pentru spiritul lui civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni și îl asigurăm de întreaga noastră prețuire pentru tot ceea ce face, constituind un adevărat model pentru tinerii din județul nostrum!

Felicitari Enache Gabriel Cătălin! Ne mândrim cu tineri ca tine!

Citește și