PressCode

Lucian Tudose este noul președinte al Organizației Patronale RESTO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Organizația Patronală RESTO are de astăzi un nou președinte. Lucian Tudose a fost ales de  Adunarea Generală RESTO, pentru mandatul 2022-2024.

Președintele onorific RESTO, Corina Martin, a declarat: “Avem din nou un președinte titular, iar membrii Consiliului Director ales își continuă mandatul încredințat în martie acest an. RESTO deține poziția de vicepreședinte în Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), în care, recent, a reunit 5 Patronate de pe Litoral și Delta Dunării, în jurul său. În plus, prin poziția de Secretar General al Federației, ce mi-a fost încredințată de colegii din țară, suntem un jucator extrem de activ și puternic, la nivel național. Pentru 2023, ne propunem și ne asumăm un rol de primă linie în lupta pentru susținerea industriei HoReCa locale și în dezvoltarea și promovarea Destinației Constanța-Mamaia-Litoral și Regiunea Dobrogea“.

De asemenea, noul președinte RESTO, Lucian Tudose, a precizat: “Îmi asum poziția de președinte RESTO prin votul de încredere acordat de colegii mei și, împreună cu întregul Consiliu Director al RESTO, pregătim lista de obiective de atins pentru acest mandat. Pentru Industria HoReCa locală vrem să obținem stabilitate și beneficii care să îi susțină pe operatori și care să ne atragă mai mulți turiști și vizitatori în destinația în care activăm“.

Citește și