PressCode

Lucrări de reabilitare la două treceri la nivel situate pe magistrala 800 București – Constanța

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că, în perioada 3-5 ianuarie, se vor executa lucrări de reabilitare a trecerilor la nivel cu calea ferată situate pe linia magistrală 800, Bucuresti Nord – Constanța, la km 11+035 (zona Pipera) și la km 13+951 (zona Andronache).
Lucrările se vor realiza de SRCF București, în regie proprie, dar și cu firme de specialitate, prin închidere de linie și interzicerea totală a circulației auto prin pasaje, a anunțat CFR într-un comunicat de presă.
Programul lucrărilor:
• în data de 3 ianuarie, intervalul orar 7.00-21.00, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 11+035, cu închiderea circulației feroviare pe fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I) și interzicerea circulației auto prin pasaj.
• în data de 4 ianuarie, intervalul orar 7.00 – 21.00, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir I Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul II) și interzicerea circulației auto prin pasaj;
• în data de 5 ianuarie, în intervalul orar 7.00 – 21.00, se se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situate la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I) și interzicerea circulației auto prin pasaj.
Lucrările de reabilitare a trecerilor la nivel (TN) vor consta în refacerea suprastructurii căii, prin înlocuirea traverselor defecte cu traverse de beton noi, refacerea sistemului de drenare a apelor pluviale în zona TN, completarea prismului de balast cu piatra spartă nouă, burajul mecanizat al liniei CF cu utilaje de cale, pentru remedierea deficientelor de nivel și direcție și montarea dalelor elastice noi.
CFR roagă conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, folosind rute alternative de circulație în intervalul orar aferent desfășurării lucrărilor.

Sursa foto: CFR Infrastructură, pagina Facebook

Citește și