PressCode

Constanța găzduiește Final 8 din Cupa României la Baschet Masculin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cele mai bune echipe din Cupa României la baschet masculin vin la Constanța în perioada 11-15 februarie, pentru a-și disputa primul trofeu al anului. Evenimentul este organizat de Club Sportiv Municipal Constanța, la Sala Sporturilor.

Program:

Sâmbătă, 11 Februarie

Ora 11.45: U BT Cluj-Napoca – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Ora 14.30: CSO Voluntari – SCMU Craiova

Ora 17.15: CSM Constanța – Rapid București

Ora 20.00: CSM Oradea – FC Argeș Basketball

Luni, 13 Februarie

Ora 17.15: Semifinala 1

Ora 20.00: Semifinala 2

Miercuri, 15 Februarie

Ora 19.00: Finala Cupei României

Intrarea este liberă pe tot parcursul competiției.

Pentru siguranța participanților la eveniment, sâmbătă- 11 februarie, luni -13 februarie și miercuri- 15 februarie, în intervalul orar 06:00-22:00, se va restricționa circulația, oprirea și staționarea autovehiculelor în parcarea Sălii Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța. Accesul va fi interzis dinspre bulevardul Tomis spre parcarea Sălii Sporturilor. La accesul dinspre strada Mircea cel Bătrân spre parcare se va realiza un culoar de acces și ieșire. 

De asemenea, se restricționează oprirea și staționarea autovehiculelor în parcările special amenajate de pe strada Decebal, atât pe partea dreaptă cât și pe partea stângă, pe tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. Se exceptează de la măsurile de restricție autovehiculele de tip taxi regăsite în stația special amenajată. 

Citește și