PressCode

Începe reamenajarea Parcului Tăbăcărie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Primarul Constanței, Vergi Chițac, a anunțat semnarea contractului de achiziții servicii pentru modernizarea Parcului Tăbăcărie.

“Am semnat contractul pentru achiziția serviciilor de arhitectură și amenajarea peisagistică pentru modernizarea celui mai mare parc al Constanței, zona cuprinsă între Bd. Al. Lăpușneanu – Sat Vacanță – Lac Tăbăcărie – City Mall. Este primul pas esențial pe care îl facem în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Această achiziție înseamnă că nu vom face lucrări „după ureche”, „după cum ni se pare nouă” și de către persoane fără pregătirea necesară”, a ținut să sublinieze Chițac. Potrivit declarațiilor sale, Parcul Tăbăcărie va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare a aleilor și de dotări (mobilier urban, iluminat etc.) dintre cele mai calitative. Proiectarea va dura 90 de zile, ulterior se va realiza achiziția serviciilor de execuție.

Reamenajarea parcului completează proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, aflat în acest moment în evaluare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.

Citește și