PressCode

Galați. Investiții de 4 milioane de euro la Liceul Auto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Primăria Galați anunță aprobarea proiectului de renovare a Liceului Auto din Galați. Investiția beneficiază de finanțare din PNRR și are în vedere renovarea cantinei, sălii de sport, două cămine, două ateliere și a simulatorului. Valoarea proiectului este de circa 4 milioane de euro.

Lucrările includ reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, lucrări pentru echiparea cu stații de încărcare pentru mașini electrice, instalare de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice.

Liceul a primit finanțare europeană în valoare de 2 milioane de euro și pentru modernizarea clădirii și a sălilor de clasă, transmite Primăria Galați.

Citește și