PressCode

Fetești. Clădirea F9- risc de prăbușire

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Blocul de locuințe F9 din Fetești se află într-o stare avansată de degradare, punând în pericol siguranța locuitorilor din zonă, transmite Primăria Fetești, într-un comunicat de presă.

Administrația publică locală a luat decizia ca demolarea acestei clădiri să fie o prioritate pentru protejarea cetățenilor și a proprietăților lor. Pprocedurile de demolare sunt îngreunate de faptul că unele apartamente sunt înregistrate la Oficiul de cadastru și se află în proprietatea locatarilor.

Primarul Laurențiu Șonchereche a declarat că interesul public primează și că administrația locală va face toate demersurile necesare pentru a găsi o soluție.

“În acest sens, prima etapă a procesului va viza expertizarea clădirii pentru a determina gradul de degradare și riscurile asociate. Această expertiză va oferi o imagine detaliată a stării clădirii și va ajuta la luarea unei decizii cu privire la următorii pași. Administrația publică locală va colabora cu proprietarii apartamentelor pentru a găsi soluții adecvate care să țină cont de interesele ambelor părți”, se arată în informare.

Scopul final este demolarea clădirii F9 în cel mai scurt timp posibil și garantarea siguranței cetățenilor din zonă.

Citește și