PressCode

Fetești. Primarul Șonchereche: Singura șansă de dezvoltare a orașului este atragerea de fonduri și implementarea de proiecte

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a semnat ieri două noi contracte de finanțare pentru proiecte depuse prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Cele două proiecte, finanțate din surse europene și naționale, vizează reabilitarea energetică a corpului C al Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” și renovarea energetică a sediului administrativ și anexelor Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat (DADPP). Valoarea totală a proiectelor este de peste 7,1 milioane de lei.

“Mulțumesc și pe această cale echipei din primărie și consilierilor locali pentru dedicarea lor în depunerea proiectelor prin PNRR, care aduc plus valoare municipiului nostru. Primăria Fetești a obținut o victorie importantă în urma depunerii și câștigării a nu mai puțin de 25 de proiecte prin PNRR, dintre care 19 sunt în Componenta C5, care vizează clădirile publice și blocurile de locuințe, patru proiecte fac parte din Componenta C10 și vizează fondul local, iar alte două proiecte sunt în Componenta C3, care se referă la protejarea mediului”, a declarat primarul Șonchereche. El consideră că singura șansă reală de dezvoltare a orașului este atragerea de fonduri și implementarea de proiecte, care, deși pot crea disconfort într-o primă fază, au ca scop îmbunătățirea calității vieții și asigurarea unui mediu mai sănătos pentru întreaga comunitate.  

Citește și