PressCode

CSM Constanța- Calendar săptămânal. Baschetbalistele senioare se luptă pentru titlu național

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

O săptămână cu provocări și emoții pentru sportivii CSM Constanța.  

    Baschet senioare  

Calificată în premieră în FINALA Ligii Naționale de Baschet Feminin, CSM Constanța începe lupta pentru titlu cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana ultimelor cinci ediții! Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch joacă, în Sepsi Arena, primele două meciuri din seria de cinci a finalei. Joi, 13 Aprilie și Vineri, 14 Aprilie, de la orele 19.00. În direct pe FRB TV!

 Baschet juniori  

Baschetbalistele U15 CSM Constanța au debutat cu dreptul în Turneul Final de la Sfântu Gheorghe, care reunește cele mai bune 8 echipe din țară. După 50-40 cu Smart Cluj, echipa antrenată de Alina Șerban, Norbert Kovasch și Andreea Dragoș se bate cu Sepsi Sfântu Gheorghe (Marți, 11 Aprilie, ora 17.00) și ACS Dan Dacian București (Miercuri, 12 Aprilie, ora 10.00) pentru calificarea în Semifinale. Primele două clasate merg mai departe. Joi, 13 Aprilie, sunt programate Semifinalele, iar Vineri, 14 Aprilie, Finalele.

Baschetbaliștii U18 CSM Constanța continuă meciurile din faza a II-a a Campionatului Național – Grupa 2. Neînvinși în cele 7 etape de până acum, băieții noștri se pregătesc pentru duelul de pe teren propriu cu cei de la CSM VSK Miercurea Ciuc. Vineri, 14 Aprilie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor.

Tenis de masă

CSM Constanța luptă pentru promovarea în Divizia A, chiar în Sala Sporturilor din Constanța! Joi, 13 Aprilie, echipele antrenate de Viorel Filimon, Anamaria Sebe și Cristian Grigore vor juca simultan, de la ora 10.00, tur-retur, contra CSȘ Sfântu Gheorghe (masculin), CS Gloria 2018 Bistrița (feminin, CSM 1) și CS Cluj-Napoca (feminin, CSM 2). Campioanele europene Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan intră în acțiune! Intrarea în sală este liberă!

Volei seniori

Voleibaliștii CSM Constanța revin în Sala Sporturilor, pentru meciul 2 al seriei cu Rapid București, din grupa 5-8 a Play-Off-ului Diviziei A1. Învinsă în Capitală, echipa antrenată de Răzvan Parpală are doar varianta victoriei ca să poată continua cursa pentru locul 5. Băieții noștri mizează pe suportul publicului. Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 20.00!

 Handbal seniori

Handbaliștii CSM Constanța luptă cu Dinamo București în sferturile de finală ale Cupei României, la patru zile după derby-ul din Liga Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor revanșa. Cine câștigă, merge în Final 4! Miză mare, meci de neratat! Haideți să umplem tribunele la Sala Sporturilor! Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 17.30.

Handbal juniori

Handbaliștii juniori CSM Constanța joacă în Capitală cu echipele celor mai galonate cluburi din handbalul masculin românesc. Primii intră în luptă juniorii I. Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 16.30, în Sala Dinamo, se joacă CS Dinamo București – CSM Constanța, în Grupa Valoare 2, etapa a 4-a.

Joi, 13 Aprilie, este rândul juniorilor II. De la ora 14.30, în Sala Lucian Grigorescu, este programat meciul CSȘ Steaua București – CSM Constanța, contând pentru etapa a 4-a din Grupa Valoare 2.

Gimnastică artistică

Sabrina Maneca Voinea va evolua la toate cele 4 aparate la Campionatul European de Seniori din Turcia. Competiția este organizată în perioada 11-16 Aprilie, la Antalya, unde sportiva CSM Constanța, antrenată de mama sa, Camelia Voinea, vrea să confirme rezultatele excepționale obținute anul acesta la Cupa Mondială de la Doha. Miercuri, 12 Aprilie, sunt calificările la individual compus și aparate și finala pe echipe, Vineri, 14 Aprilie, este programată finala la individual compus, iar în weekend, pe 15 și 16 Aprilie, vor avea loc finalele pe aparate.

Șah

Sahiștii CSM Constanța participă la Campionatul Național de Copii și Juniori, organizat la Eforie Nord. Tudor Henry Eduard a deschis cufărul cu medalii, la Open 12 Dezlegări. Întrecerile au loc zilnic, începând cu ora 9.00, până în data de 14 Aprilie.

Citește și