PressCode

Victorie cu 2-0 pentru Farul Constanța în Liga Feminină

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

În Etapa a IV-a din Liga Feminină de Fotbal, fetele de la FC Farul au întâlnit duminică 1 octombrie, pe terenul propriu formația FK Csikszereda. Meciul a putut fi urmarit live pe Pagina de Facebook si pe canalul de Youtube al celor de la Farul. Ambele goluri au fost marcate în repriza a doua (Laura Rus în minutul 65 și Nicoleta Deca în minutul 89).
Pentru Farul au jucat:1. Mirela Pop-Ganea, 3. Androniki Michalopoulou, 6. Ana-Maria Stanciu, 22. Nadejda Colesnicenco, 21. Mango Enez, 4. Ioana Bortan, 26. Olga Iordăchiuși, 18. Florentina Istrate, 23. Ioana Stancu, 10. Andreea Laiu (C), 7. Nicoleta Putina
Rezerve: 99. Diana Năcuță, 5. Felicia Guțu, 13. Nicoleta Deca, 20. Anastasia Radu, 24. Maria Cristea, 11. Claudia Chiper, 9. Laura Rus
Oaspeții s-au prezentt cu urmatoarea echipă: Boglárka Balog, Csilla Balázs, Barbara Bartalis, Eszter Balázs, Fanni Haraszti, Eszter Szőke, Andrea Herczeg, Antal Antal, Rita Mitri , Melania Tóbik, Melania Mezőssy.
După această etapă Farul Constanța ocupă locul 3 în clasament, cu trei meciuri jucate- din care doua victorii și o ânfrângere și golaveraj 7-1. Pe primul loc se află echipa Politehnica Timișoara cu 3 meciuri și trei victorii iar pe locul doi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud cu 9 puncte acumulate din patru meciuri.
Etapa urmatoarele, pe 8 octombire fetele de la Farul se deplaseaza la Timișoara pentru a juca cu echipa de pe primul loc din clasament.
Sursa foto:Site www.farulconstanta.com

Citește și