PressCode

Accesul camioanelor în Portul Constanța este permis doar pe baza rezervării în aplicația online

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Începând de mâine, 16 octombrie 2023, accesul în portul Constanța al autovehiculelor de transport marfă cu masa maximă ce depașește 12 tone va fi permis doar în baza rezervării realizate în cadrul aplicației informatice Soluție completă de management și automatizare acces camioane în Port Constanța, conform prevederilor “Regulamentului portuar al porturilor maritime românești aflate în administrarea CN APM”.

Scopul aplicații este managementul traficului auto greu, precum și soluționarea adecvată a situațiilor neconforme, de natură să perturbe mișcarea eficientă a autocamioanelor în incinta portului. 

Toți transportatorii cu activitate in Portul Constanta îsi rezerăa prin intermediul aplicatiei intervalul orar pentru activitatea de încărcare sau descărcare la operatorul către care se îndreaptă, accesul fiind validat ulterior de către operatorul portuar respectiv.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța pune la dispozitțe, cu titlu gratuit, atât soluția informatică cât și posibilitatea de integrare/interconectare API cu soluțiile informatice existente în portofoliul operatorilor portuari.

Până în acest moment, 177 companii care își desfășoară activitatea în portul Constanța (Zona Constanța, Zona Midia, Zona Mangalia și Zona Basarabi) sunt înregistrate în cadrul aplicației. 

Rezervările în aplicație pot fi făcute pe pagina principală a website-ului portului Constanța, accesând www.portofconstantza.com – rubrica Acces Constanța Port sau la următorul link: https://booking.portofconstantza.com.

Sursa foto: CN APM

Citește și