PressCode

Galati. Sesiune de Instruire pentru Voluntarii ONG-urilor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

În semn de apreciere pentru voluntarii care au contribuit la comunitate și cu recunoștință pentru angajamentul lor, Asociația Activ în Comunitatea Mea, Fundația pentru S.M.U.R.D. și SMURD Galați au unit forțele pentru a oferi o sesiune de instruire în acordarea primului ajutor. Această inițiativă este adresată voluntarilor cu vârsta de cel puțin 16 ani, care activează în cadrul organizațiilor neguvernamentale din Galați.

Participarea la sesiune este gratuită, însă necesită înscriere prealabilă, iar în cazul în care cererea depășește numărul de locuri disponibile, selecția va fi aplicată.

Sesiunea de instruire va avea loc pe data de 29 octombrie 2023, începând cu ora 16:00, în municipiul Galați.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate valoroasă pentru tinerii voluntari de a dobândi cunoștințe esențiale în acordarea primului ajutor, ceea ce le va permite să fie mai pregătiți pentru situații de urgență și să contribuie la siguranța comunității. Detalii suplimentare și posibilitatea de înscriere sunt disponibile pagina de Facebook a asociației Activ.
Asociațiile și organizațiile implicate în acest proiect se implică în dezvoltarea competențelor de prim ajutor ale voluntarilor, consolidând astfel capacitatea de reacție a comunității în fața unor situații neprevăzute. Sursa foto pagina FB Activ în comunitatea mea

Citește și