PressCode

Concertul Regal Caritabil a ajuns la ediția a 14-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Evenimentul s-a desfășurat, pe 26 octombrie, la Ateneul Român, în prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei, Președinte al Fundației Regale Margareta a României și a Alteței Sale Regale Principele Consort, a Altețele Lor Regale Principesa Elena și Principesa Sofia și a celor 800 de invitați. Ateneului Român a fost încă o dată gazda unui spectacol-eveniment al generozității și al valorilor autentice.
Printre participanții la Concertul Regal Caritabil s-au numărat personalități din lumea artei și culturii, membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române și ai Bisericii Romano-Catolice, ai Guvernului României, membri ai societății civile, lideri de companii din România, reprezentanți mass-media, sponsori și susținători ai Fundației, precum și publicul doritor să susțină cultura românească. Cei prezenți au urmărit extraordinarul recital susținut de : tenorul Ioan Hotea și mezzosoprana Martiniana Antonie, fostă bursieră a programului Tinere Talente. Alături de ei,a fost Orchestra Română de Tineret, dirijată de maestrul Gabriel Bebeșelea.
În urma ediției a 14-a A Concertului Regal Caritabil s-au strâns 180.000 de euro. Fondurile vor fi folosite pentru spijinirea tinerilor artiști cu posibilități financiare limitate.

Citește și