PressCode

CSM Constanța. Calendarul competițiilor, în primul weekend din noiembrie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

În primul weekend din noiembrie, echipele CSM Constanța joacă la toate categoriile de vârstă în competițiile interne și își doresc evoluții la înălțime.

Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici joacă un nou meci în Liga 1 de Baschet Masculin. Băieții vor să obțină a doua victorie din actualul campionat, pe teren propriu, în cadrul etapei a patra.

CSM II Constanța dă piept cu CSM II Petrolul Ploiești, în Sala Complexului Sportiv Tomis. Duminică, 5 noiembrie, de la ora 15.00.

Voleibalistele de la CSM Constanța au meci în campionat și joacă din nou în deplasare. Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began strâng rândurile pentru testul de la Bacău, pe terenul ultimei clasate, Știința. Duelul din etapa a 5-a a Diviziei A1 are loc Sâmbătă, 4 Noiembrie, de la ora 17.00.

După ce au fost aproape de o calificare spectaculoasă în faza a doua a Cupei României, voleibaliștii de la CSM Constanța au o deplasare lungă în campionat pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj. Jucătorii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală pornesc cu prima șansă și speră să revină la Constanța cu o victorie. CSM Constanța are trei victorii din tot atâtea meciuri în Divizia A1.

Meciul care contează pentru etapa a 4-a este programat Sâmbătă, 4 Noiembrie, de la ora 18.30

Echipa de volei cadeți CSM Constanța joacă un nou meci în Campionatul Național U17, în etapa a 5-a din Seria B, pe teren propriu cu CSM București. Cu o victorie, băieții antrenați de Viorel Prejbeanu ar face un salt în clasament. Meciul este programat Sâmbătă, 4 Noieombrie, de la ora 14.00 în sala Complexului Sportiv Tomis.

Echipa de volei cadete CSM Constanța are un parcurs excelent până acum în Seria D a campionatului unde a înregistrat trei victorii cu 3-0, din tot atâtea meciuri. Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru își doresc un nou succes, Sâmbătă, 4 Noiembrie întâlnesc pe CSS1 Top Volei 05 Constanța. Partida care contează pentru etapa a 4-a va avea loc în sala Complexului Sportiv Tomis, de la ora 9.30.

Tinerii handbaliști de la CSM Constanța, juniori 4, (antrenați de Denis Ali) vor evolua în cadrul fazei județene ale cărei meciuri vor fi găzduite de Sala Hidrotehnica din Constanța, Sâmbătă, 4 Noiembrie.

Și juniorii 2 antrenați de Ionuț Pușcașu vor avea etapă. Băieții se vor deplasa pe terenul celor de la CSȘ Călărași. Sâmbătă, 4 Noiembrie, de la ora 13.00, CSȘ Călărași – CSM Constanța.

La rugby, CSM Constanța va susține un meci de pregătire cu naționala României de rugby U20! În această perioadă, naționala de rugby U20 a României se pregătește pentru participarea la Campionatul European, care va avea loc în Cehia între 10 și 20 Noiembrie. Reprezentativa României este pregătită de antrenorul Nicolae Radu Mocanu de la CSM Constanța, tot de la clubul nostru fiind și preparatorul fizic Claudiu Trandafir. În lot au fost convocați 12 jucători de la CSM Constanța, ultimul chemat fiind Marian Muntianu. Partida de pregătire este programată la Năvodari, pe stadionul „Flacăra”, vineri, 3 noiembrie, de la ora 11.30.

În ceea ce privește baschetul feminin, evenimentul săptămânii sportive la malul mării a fost reprezentat de meciul vicecampioanei României, CSM Constanța. Miercuri, 1 Noiembrie, de la ora 20.30, Sala Sporturilor din Constanța a găzduit ultimul meci european al Grupei C de pe teren propriu, din EuroCup Women, cu Galatasaray Istanbul. Finalista competiției sezonului trecut și singura echipă neînvinsă din grupa noastră a primit o replică solidă din partea Constanței. Formația turcă s-a impus cu 83-76.

Citește și