PressCode

CSM Constanța. Medalii pentru micii sahiști la Campionatul Național de la Sebeș

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Micii șahiști CSM Constanța au făcut o figură frumoasă la Campionatul Național pe Echipe de Juniori desfășurat la Sebeș, între 1 și 3 noiembrie.

Maria Toma, Nicola-Diana Dospin și Sara Lazăr au cucerit medaliile de bronz în probele de șah Rapid și șah Blitz, la categoria Fete 10 ani.

 Sportivii antrenați de Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu au fost aproape de podium și în competiția băieților.

Darius Tuzlaru, Mihnea Otvoș și Christian Toma s-au clasat pe locul 5 la Rapid și Blitz, categoria Open 10 ani, iar Rareș Ștefan Satmarii, Silviu Cristian Radu și Ana-Marina Caraghete pe locul 7 la Rapid și Blitz, la Open 14 ani.  

Rezultatele de la Campionatul Național pe Echipe vin după o altă performanță a șahiștilor CSM, care au obținut promovarea în Divizia A de Seniori.

 Mircea Cazan, Eduard Cotoros, Andrei Jitea, Maria Criveanu și Darius Tuzlaru au câștigat luna trecută Seria VII a Diviziei B, după ce au învins echipele ACS Fianchetto Constanța (scor 4-0) și ACS Sissa Constanța (3,5-0,5) și au remizat cu CS Medgidia (2-2).

Misiunea tinerilor șahiști a fost dificilă, având în vedere experiența superioară a adversarilor, iar performanța lor este cu atât mai lăudabilă.  

Citește și