PressCode

Greva foamei și proteste în serviciile de ambulanță din toată țara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Angajații din toate serviciile de ambulanță din țară, aflați în timpul liber, au protestat astăzi, 21 noiembrie, în sediile centrale din toate serviciile de ambunață. Reacția vine după ce patru lideri de sindicat au intrat ieri, 20 noiembrie, în greva foamei, alături de președintele FNSAR Gheorghe Chiș.

Sindicaliștii susțin că muncesc în condiții deosebit de grele, iar ieri, în Camera Deputaţilor, le-au fost respinse condiţiile de muncă din Statut.

 “Nerecunoașterea condițiilor de muncă în care personalul profesionist operativ de intervenție din serviciile de ambulanță își desfășoară activitatea, drept anulat prin votul din Comisia pentru muncă și protecție socială și prin votul plenului din Camera Deputaților, din data de 20 noiembrie 2023, la propunerea Guvernului României, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și a Casei Naționale de Pensii Publice, prin proiectul de lege privind sistemul public de pensii, se arată în comunicatul Federaţiei Naţionale Sindicale “Ambulanţa” din România (FNSAR).

 Sursa foto: Blocul Național Sindical

Citește și