PressCode

Activități educaționale. Mindcraft Academy vine la Constanța

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Școala de Valori a lansat „Mindcraft Academy”, un program educațional pentru studenții din Constanța, Cluj-Napoca și Iași.

Programul oferă studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră, fără a neglija întrebările care îi preocupă.

În perioada noiembrie 2023 – mai 2024, 1.200 de studenți care studiază în Cluj-Napoca, Iași și Constanța vor avea acces la program prin intermediul a trei evenimente „Meet & greet Mindcraft Academy”, opt ateliere educaționale, nouă webinarii live și trei evenimente „Mindcraft Academy community meeting”.

Pe 23 noiembrie, studenții din Constanța pot participa la întâlnirea organizată la Universitatea Ovidius, unde pot învăța cu să înceapă o carieră de succes sau să își dezvolte abilități și competente pentru a lansa o afacere. Pe parcursul programului, tinerii vor primi răspuns la întrebările pe care poate nu au avut curajul să le adreseze. Cei interesați despre program pot verifica aici: https://www.brd.ro/des…/responsabilitate/mindcraft-academy

Programul va avea următoarele activități educaționale: întâlniri de tipul „Meet & Greet MINDCRAFT ACADEMY for students”, 8 ateliere educaționale (4 ateliere cu participare fizică și 4 pe platforma de eLearning escoaladevalori) și 3 webinarii live. Astfel, tinerii vor avea contexte de învățare non-formală, cu răspunsuri la întrebări de carieră.

Formular de înscriere: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdVj1P7fBupYE…/viewform

Citește și