PressCode

Constanța. UMC organizează prima ediție a Conferinței Naționale a Experților în Egalitate de Șanse

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Universitatea Maritimă din Constanța organizează prima ediție a Conferinței Naționale a Experților în Egalitate de Șanse, joi, 14 decembrie 2023, ora 14.00.

Evenimentul are un rol informativ și aplicativ, fiind prezentate noile modificări legislative, și anume, Procedura din 6 septembrie 2023 privind managementul cazurilor de violență asupra antepreșcolarilor/preșcolarilor/elevilor și personalului unităților de învățământ. Totodată, se vor prezenta soluții, metode și instrumente cu caracter incluziv, mecanismul de abordare a cazurilor de discriminare, violență și bullying la nivel de instituție școlară, organizarea de activități suport pentru  comisiile de prevenire și eliminare a violenței și promovarea interculturalității (CPEV) .

Partenerii Universității Maritime din Constanța sunt: Inspectoratului Școlar Județean Constanța (ISJ),  Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța (CJRAE), Asociația profesională de femei în transporturi și domenii conexe WISTA Romania, alături de reprezentanți ai societății civile.

Citește și