PressCode

CSM Constanța – meci important cu MOL Tatabanya KC, în EHF European League

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Astăzi, 28 noiembrie, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor, CSM Constanța dă piept cu MOL Tatabanya KC. Este unul dintre meciurile cele mai importante pe care CSM Constanța la va disputa în această stagiune de EHF European League.

“Echipa noastră este liderul neînvins al Grupei H și mai are nevoie de o victorie pentru a termina pe primul loc, dar și o remiză i-ar asigura prezența în Main Round! CSM Constanța (7 puncte) este urmată de Sporting Lisabona (4p), Tatabanya (4p) și Chrobry Glogow (1p), înainte de penultima etapă din grupe. Parcursul aproape perfect al băieților noștri a început chiar cu succesul din Ungaria, 29-24 la Tatabanya, dar maghiarii au rămas în cursa calificării după victoriile cu Chrobry Glogow și Sporting Lisabona. Absenți la primul meci, Topic, Peric și Gyori au revenit în lot, iar Tatabanya a câștigat ultimele jocuri din prima ligă a Ungariei, inclusiv duminică, 22-21 în deplasarea de la Balatonfuredi.

După un veritabil forcing, Nistor, Vasile & comp băieții noștri rămân conectați 100% la tensiunea meciului crucial de marți seară. Și speră să-și ia energia din… tribune! Haideți să umplem din nou Sala Sporturilor, ca la victoriile cu Sporting și Glogow!” , transmit reprezentanții CSM Constanța.

Citește și