PressCode

Simulările evaluării naționale și bacalaureat au loc în februarie și martie 2024

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ordinul privind organizarea simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2023-2024 a fost trimis spre publicare.

Listele cuprinzând conținuturile pentru simularea evaluării naționale pentru clasa a VIII-a și pe cele pentru examenul de bacalaureat sunt anexe ale acestui ordin și vor fi transmise după publicarea în Monitorul Oficial.

 Disciplinele la care se organizează simularea evaluării naționale sunt Limba și literatura română, Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternal și Matematică.

Disciplinele la care se organizează simularea examenului de bacalaureat: Limba și literatura română, Limba și literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile și specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale, Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Logică, Argumentare și comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie și Filosofie.

Citește și