PressCode

OMD Municipiul Tulcea a obținut avizul legal de la Ministerul Turismului

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Documentația aferentă Organizației de Management al Destinației Turistice Municipiul Tulcea a primit aviz favorabil, în urmă cu două zile, de la Ministerul Economiei Antreprenoriatului și Turismului.

La nivel național, OMD Municipiul Tulcea deține avizul cu numărul 20, fiind primul OMD înființat în județul Tulcea și al cincilea din Dobrogea, după OMD-urile locale din Constanța-Mamaia, Mangalia, Stațiunea Mamaia Nord și cel județean.

Obținerea acestui Aviz vine la doar două luni de la organizarea primei întâlniri cu agenții economici din municipiu și județ, o întrevedere cu rol introductiv, în cadrul căreia au fost prezentați primii pași necesari pentru constituirea și avizarea OMD. În acest timp, a mai avut loc o ședință in vederea definitivării Actului constitutiv, stabilirea membrilor fondatori și a Consiliului Director, dar și o întâlnire de lucru în cadrul căreia s-au discutat aspecte legate de construirea unui brand turistic local și realizarea unei strategii de comunicare.

Obiectivul inițial este operaționalizarea OMD în perspectiva viitorului sezon turistic. OMD Municipiul Tulcea va avea misiunea de a realiza și de a implementa o strategie profesionistă în domeniul turistic cu scopul de a atrage mai mulți turiști, de a crește media de înnoptare în destinație și de a lărgi sezonul turistic.

Citește și