PressCode

Amalia Niță, în finala „Nations Cup” din Serbia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Pugilista Amalia Niță de la CSM Constanța și-a început pregătirile devreme, având de la începutul anului un cantonament efectuat cu lotul național de senioare la Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” din Capitală.

În perioada 14-21 ianuarie, sub conducerea antrenorilor de la lotul național, Adrian și Mihaela Lăcătuș, Amalia Niță participă la cea de-a 13-a ediție a turneului internațional „Nations Cup” programat în orașul Sombor din Serbia.

Constănțeanca este neînvinsă în carieră și pentru a evita o întâlnire cu ea, câteva sportive și-au schimbat categoriile la care vor boxa.

Duminică, în finala categoriei 75 kg, Amalia Niță se va confrunta cu Kseniia Prusakova din Rusia și sportiva noastră își dorește să înceapă anul cu un trofeu.

 Amalia a adunat deja trei titluri europene, două la junioare și unul la tineret, și se anunță una dintre marile speranțe ale boxului feminin românesc în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Los Angeles, din 2028. 8. Tânăra pugilistă și-a propus să câștige în 2024 titlul european și cel mondial la tineret. La CSM Constanța, Amalia este pregătită de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodîlcu.

Citește și