PressCode

Tenis de cupă europeană: CSM Constanța vs. ALCL TT Grand-Quevilly

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Echipa de tenis de masă a CSM Constanța și formația franceză Grand-Quevilly luptă astăzi de la ora 18.30, la Sala Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța, pentru un loc în sferturile de finală ETTU Europe Cup Women.

”Echipa de tenis de masă a clubului nostru își continuă aventura în ETTU Europe Cup Women și luptă pentru accederea în semifinalele competiției cu o echipă franceză, venită din Champions League, ALCL TT Grand-Quevilly!

La prima participare într-o competiție europeană de senioare, fetele noastre au avut un parcurs spectaculos, reușind să învingă echipe precum Muravera TT (Italia), Hujase Jaen Paraiso (Spania), Panathinaikos Atena (Grecia) și Girbau Vic (Spania).

Vicecampioana mondială U19, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Alina Mușat și Camelia Mitrofan vor evolua, în dublă manșă, la Constanța și Le Grand Quevilly (Rouen), împotriva unor jucătoare cu experiență, precum Li Samson și Wu Jiaduo, ambele de origine chineză, Anais Salpin și Isa Cok. Sorții ne-au rezervat un adversar redutabil, care a părăsit Champions League deși a încheiat Grupa C cu două victorii, asemenea primelor două clasate, diferența făcându-se la numărul de jocuri câștigate!

Proaspăt medaliate la Campionatele Europene U21 din Macedonia, fetele antrenate de Viorel Filimon și Anamaria Sebe și consiliate de psihologul Mioara Șincan sunt pregătite să treacă acum la un alt nivel”, au transmis reprezentanții clubului CSM Constanța.

Citește și