PressCode

RAJA. Se oprește apa în zona Coloniști din municipiul Mangalia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

În vederea executării lucrărilor de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă din de la intersecția străzilor Crinului cu Maramureșului din municipiul Mangalia, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile, joi – 21 martie 2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii de pe străzile: Matei Basarab, Panduri, Griviței, Maramureșului, Oituz, Olteniei, Banatului și cei din cartierul Coloniști.

Investițiile fac parte din Contractul de lucrări CL16: ”Rețele apă și canalizare Mangalia”, în valoare totală de aproximativ 41 de milioane lei, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Citește și