PressCode

Constanța. Apa cladă va fi oprită timp de 2 zile în tot orașul  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS. Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere. Oprirea se va realiza începând de marți, 09.04.2024, ora 22:00 până vineri, 12.04.2024, ora 09:00.

Societatea Termoficare Constanța a fost informată asupra programului de oprire și astfel, printr-o colaborare eficientă, se vor executa și lucrări importante la rețeaua de transport agent termic primar, pentru a fi evitată o nouă oprire totală în perioada imediat următoare.

Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții Termocentrale Constanța.

Citește și