PressCode

CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Rugby-ul este unul dintre cele mai iubite sporturi în orașul de la malul mării și acest lucru este demonstrat și de performanța realizată de echipa CSM Constanța U20, învingătoare fără probleme, în finala mică, 71-7 cu CNAV-Dinamo București.

Și-au adus contribuția la medaliile de bronz, următorii jucători, de care fără îndoială o să mai auzim: Petre Popa, Eduard Matei, Valentin Dolghi, Eduard Vasiluță, Cornel Stoica, Rareș Dumitrachi, Gabriel Popa, Vasile Plotună, Nicolae Gavrilă, Alexandru Neagu, Eseria Baivi Komainaisoro, Eduard Chifor, Andrei Carta, Andrei Chelaru, Adrian Lupu, Tiberiu Păduraru, Cosmin Ghelber, Gabriel Potârniche, Daniel Crăciun, Cristian Țarălungă, Ștefan Lazăr, Alexandru Matei, Ioan Boroș.

Medaliile puteau fi mai strălucitoare, mai ales, dacă ne gândim, că CSM Constanța a încheiat sezonul regulat pe locul al doilea, iar semifinala a fost pierdută în ultimul minut, 16-17 cu LPS Suceava, viitoarea campioană.

CSM Constanța U20 a încheiat un sezon, în care, sigur, putea să realizeze mai mult, fiind aproape de finala mare a campionatului, dar la această vârstă, importante sunt experiența acumulată și promovarea la echipa de seniori, care evoluează în DNS.

Acesta a fost principalul obiectiv al antrenorilor Marius Codea și Claudiu Trandafir, dar și al managerului echipei, fostul internațional Constantin Gheară.

Orașul nostru are tradiție în sportul cu balonul oval, iar echipa CSM Constanța susținută de Primăria Constanța continuă istoria rugby-ului de la malul mării cu rezultate pe măsură.

Citește și