PressCode

Orașul Constanța, stațiunea Mamaia și Cazinoul, nominalizate în competiția Destinația Anului

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Orașul Constanța, stațiunea Mamaia și Cazoniul Constanța au fost recunoscute ca puncte de reper în turismul românesc, calificându-se la prestigioasa competiție națională, Destinația Anului.  

Această competiție își propune să identifice și să premieze cele mai atractive și inovative destinații turistice din România, contribuind astfel la promovarea patrimoniului cultural și natural al țării.

În acest an, orașul Constanța a fost selectat în categoria „ORAȘE CARE INSPIRĂ”, datorită diversității culturale și istorice, care atrage anual mii de vizitatori din întreaga lume.

De asemenea, stațiunea Mamaia, renumită pentru plajele sale extinse și evenimentele vibrante, a fost nominalizată la categoria „STAȚIUNI TURISTICE”, în timp ce emblematicul Cazino Constanța a fost recunoscut la categoria „ATRACȚII CULTURAL-EDUCATIVE” pentru arhitectura sa impresionantă și semnificația istorică.

Constănțenii, și nu numai, sunt invitați să voteze accesând linkul: https://destinatiaanului.ro/destinatii/voteaza

Votul este deschis până la data de 8 mai inclusiv și este necesară o adresă de email validă pentru confirmarea ulterioară.

Citește și