PressCode

Programul casieriilor RAJA de Ziua Muncii și în perioada Sărbătorilor Pascale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

RAJA S.A. aduce la cunoștință tuturor abonaților că, în ziua de 1 Mai – Ziua Muncii și în perioada sărbătorilor Pascale, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.
Programul casieriilor RAJA pentru intervalul 01 – 06 mai 2024, va fi următorul:
• Miercuri – 01 mai 2024: Închis
• Joi – 02 mai 2024: Program normal: 08.00 – 16.00
• Vineri – 03 mai 2024: Închis
• Luni – 06 mai 2024: Închis
Abonații pot folosi soluțiile alternative pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point, Payzone sau Westaco.
Documentațiile specifice pentru diferite servicii pot fi transmise folosind metodele de comunicare online care se regăsesc pe pagina web a societății https://rajac.ro/contact/
În această perioadă, activitatea structurilor responsabile cu furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se va desfășura în regim continuu.
Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.
Începând de marți, 07 mai 2024 întreaga activitate a societății RAJA va reintra în program normal de lucru.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o Zi a Muncii plină de odihnă și bucurie și Sărbători Pascale fericite!”, transmite RAJA.

Citește și