PressCode

Primarul Vergil Chițac: ”Pas uriaș pentru noul stadion Gheorghe Hagi. Guvernul a aprobat astăzi memorandumul de finanțare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat ca a fost realizat un pas uriaș pentru noul stadion ”Gheorghe Hagi”. Guvernul a aprobat astăzi memorandumul de finanțare, iar Compania Naţională de Investiţii urmează să semneze execuția lucrărilor. 

De când aștept să vă dau această veste! În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaș, de suflet pentru toți constănțenii. În ședința de astăzi, Guvernul a aprobat finanțarea.

  • Va fi ultramodern;
  • Va avea 18.000 de locuri și va include și un teren de antrenament pentru fotbal și atletism (cu o tribună de circa 1.000 de locuri);
  • Va putea găzdui în condiții excelente și de maximă siguranță evenimente sportive și culturale majore;
  • Va fi demn de renumele Farului, al Constanței și al lui Gheorghe Hagi.

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării și are valoarea totală de 380 milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuția Primăriei Constanța.

Mulțumesc Guvernului și tuturor acelora care contribuie la realizarea acestui vis al constănțenilor!”, a declarat primarul Constanței, Vergil Chițac.

Citește și