PressCode

Primarul Chițac: Toate proiectele pe care le-am implementat până acum au fost absolut necesare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Primarul Constanței, Vergil Chițac, afirmă că atunci când a preluat mandatul, știa foarte bine ce îl așteaptă și cunoștea, la fel ca orice constănțean, starea orașului și urmele lăsate de atâția ani de indiferență.

Știam și mai bine, însă, că eram pregătit să scot Constanța din amorțeală și să îi redau strălucirea demnă de orașul-simbol al României și perlă a litoralului românesc.

Toate proiectele pe care le-am implementat până acum au fost absolut necesare, iar disconfortul pe care l-au creat, inevitabil. Nicio schimbare, mai ales de o asemenea anvergură, nu vine ușor. Știu că de multe ori constănțenii au ajuns la limita răbdării, însă am încredere că au înțeles gravitatea situației în care se afla orașul.

Deși nu am finalizat tot ceea ce mi-am propus, cred cu tărie că proiectele de până acum au schimbat traiectoria orașului.

Fie că vorbim de construcția noului CET sau a Spitalului Modular, de reabilitarea Cazinoului, a bulevardelor și a parcurilor din oraș sau de vastele lucrări la rețeaua de termoficare, toate proiectele pe care le-am realizat sunt și vor rămâne proiecte de suflet.

Vă asigur că numărul lor va crește, întrucât vom continua la capacitate maximă și în perioada care urmează! Este primăvara în care și Constanța înflorește odată cu natura”, susține edilul Vergil Chițac.

Citește și