PressCode

Handbal. Vicecampioana CSM Constanța păstrează staff-ul tehnic și în stagiunea viitoare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

După un sezon foarte bun, cu medalii de argint în Liga Zimbrilor și Cupa României, dar și un parcurs extraordinar în EHF European League, până în grupele principale, CSM Constanța mizează pe același staff tehnic: George Buricea antrenor principal, Ionuț Pușcașu antrenor secund, Silviu Băiceanu team-manager, Nicu Roman kinetoterapeut, Ognjen Jovanović preparator fizic și cel mai recent component al staff-ului anunțat în această săptămână, Mario Blažević , antrenor cu portarii.

Ne pregătim pentru un alt sezon plin de provocări, în competițiile naționale, dar și în Europa, unde visăm din nou la fazele superioare ale EHF European League! Alături de aceiași fani minunați”, transmite CSM Constanța.

CSM Constanța atacă un nou sezon în handbalul național și european cu echipa de succes din ediția trecută. Rămân în tricoul Constanței portarii Dan Vasile, Vlăduț Rusu și Gabriel Preda, centrii Călin Căbuț, Andrei Drăgan și Ayar Murtaza, interii Vitaly Komogorov, Gabriel Ilie, Irakli Chikovani, Mikalai Aliokhin și Marin Vegar, extremele Valentino Ravnić, Alexandru Andrei, Ionuț Nistor, Strahinja Stanković, Rareș Ștefan și Teodor George Ștefan, pivoții Zoran Nikolić și Gastón Mouriño.  Un grup sudat și valoros, determinat să se bată pentru trofee cărora li se vor mai adăuga o serie de jucători în viitorul apropiat.

Citește și