PressCode

Donezi sânge, salvezi vieți și primești abonament la Neversea

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, ajunge în zilele de 15 și 16 iunie, la Constanța.

Cei care doresc să doneze sânge o pot face la Kaufland Constanța, din b-dul 1 Decembrie 1918, nr.21.

Donatorii primesc abonamente la festivalurile Neversea (4 – 7 iulie, Constanţa) sau UNTOLD (8 – 11 august, Cluj-Napoca).

În orașele Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Giurgiu, Zalău, Târgu-Mureş, au donat deja peste 1500 de oameni în caravana mobilă, iar de la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieţi, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga ţară.

Până pe 30 iunie, cei care vor dona în centrele de transfuzie din toată ţara vor putea achiziţiona abonamente la Neversea şi UNTOLD la preţuri speciale, folosind codul de reducere.

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să completeze formularul de înscriere, să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziţiona abonamente la preţuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Pentru UNTOLD: https://wkf.ms/446Npkn

Pentru Neversea: https://wkf.ms/3vR9aYQ

BLOOD NETWORK, ajunsă la ediția a zecea, este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma “Şi Eu Donez” şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.

Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4 – 7 iulie la Constanţa.

 Festivalul UNTOLD 2024 are loc între 8 şi 11 august, în Cluj-Napoca.

Citește și